Το Lite Gait® είναι ένα μηχάνημα που υποστηρίζει μερικώς το βάρος του σώματος (BWS-GT). Ελέγχει το βάρος, την στάση και την ισορροπία πάνω σε ένα διάδρομο ή πάνω στο έδαφος. Δημιουργεί ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον για τη θεραπεία ασθενών με ευρύ φάσμα διαταραχών και λειτουργικών επιπέδων.
Το Lite Gait® παρέχει σωστή στάση, μειώνει μερικώς το βάρος του σώματος , δημιουργεί συνθήκες ισορροπίας και διευκολύνει την εκπαίδευση της συντονισμένης κίνησης των ποδιών. Ενισχύει την αίσθηση αυτονομίας και την αυτοπεποίθηση του χρήστη.
Το Lite Gait® έχει αποδειχθεί ως ένα αποτελεσματικό μέσο για τη βελτίωση της βάδισης. Έχουν προκύψει δεδομένα που δείχνουν σημαντικά αποτελέσματα σε παιδιατρικούς ασθενείς, ιδιαίτερα με εγκεφαλική παράλυση. Πολλοί θεραπευτές έχουν διαπιστώσει ότι η χρήση μιας συσκευής BWS-GT επιταχύνει την εξέλιξη της λειτουργικής βάδισης των ασθενών σε ένα ασφαλές και αποδοτικό περιβάλλον. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι βελτιώνει την ταχύτητα της βάδισης καθώς και την ανεξαρτησία.
Γιατί να επιλέξετε εμάς; Οι θεραπευτές της «Παιδοκίνησης» είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη θεραπευτική παρέμβαση με την χρήση του εξοπλισμού του Lite Gait®.
Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε και να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας. Ελάτε να συζητήσουμε και να δείτε από κοντά τα οφέλη και τις δυνατότητες της χρήσης του Lite Gait®.
Σας περιμένουμε!